cont Cos

    

            S.C. Morami S.R.L. este o companie infiintata in anul 2009, care a pornit la drum cu scopul de a furniza intr-un singur loc, tot ceea ce este necesar in domeniul horticol, atat cultivatorilor profesionisti cat si a celor amatori, dornici si in cautare de produse calitative, inovative si in acelasi timp la preturi corecte. Faptul ca provenim din randul horticultorilor, ne-a  ajutat si ne indruma continuu sa intelegem mai bine nevoile lor si sa venim in intampinarea acestora cu cele mai moderne tehnologii si produse, foarte bune din punct de vedere calitativ. Prin urmare, viziunea noastra a fost de la inceput, sa aducem si sa impartasim clientilor nostri, produse si tehnologii care si-au dovedit deja valoarea lor in multe alte tari din lume, fiind create si dezvoltate de companii de renume, ce au o mare experienta in domeniul lor, experienta ce se recunoaste prin vechimea acestora pe piata. Dar mai mult de atat, dorim in aceeasi masura sa aducem o contributie esentiala la educarea continua a toturor celor implicati in domeniul horticulturii si sa oferim consultanta de specialitate care sa-i ajute pe colegii nostri horticultorii, in organizarea lor si in alegerea celor mai bune produse si solutii pentru a produce legume si fructe, flori si plante ornamentale, intr-un mod productiv si competitiv si eficient.

            Domeniul horticol este intr-o continua dezvoltare, inovare, de asemenea piata produselor este intr-o permanenta schimbare. Consumatorii in fiecare an au alte preferinte si alte asteptari vis-à-vis de sortimentatia, calitatea legumelor si fructelor, diversitatea florilor si plantelor ornamentale pe care si le doresc, de aceea partenerii nostri, horticultorii, trebuie sa aiba parte continuu de informatii si tehnologii noi de cultivare, noutati din domeniu horticol, produse noi (seminte, material saditor, substraturi de cultura, ingrasaminte, materiale de acoperite si protectie, tehnologii de irigare, etc.) tot mai performante, mai inovative, mai eficiente, care sa-i ajute sa faca fata acestor schimbari, sa fie competivi pe piata, fata de produsele straine ce le fac concurenta. Este ceea ce incercam noi, zi de zi, alaturi de partenerii nostri, furnizorii.

            A munci nu este o rusine ci o cinste, iar asa cum spune un proverb "meseria este bratara de aur", meseria de horticultor este una dintre cele mai complexe, dar si cele mai frumoase meserii din lume, asa ca noi, horticultorii trebuie sa fim unii dintre cei mai fericiti "meseriasi" din lume. Nu mai ramane decat sa va uram succes in afacerea voastra, horticultura, si vom fi onorati sa va avem parteneri, atat ca si clienti cat si ca furnizori.

 

            Cu deosebit respect,
    colectivul S.C. Morami S.R.L