Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

ARCA - Ghivece si jardiniere

       

Înființată în anul 1970 în Italia ca un adevărat deschizător de drumuri în sectorul său privat, Arca este o afacere de familie care se specializează în fabricarea unei game largi de ghivece de plante, containere, gazon artificial și accesorii din plastic, atât pentru cei profesioniști cât și pentru practica Hobby. Propunerea Arca include produse pentru cultivare, grădinărit, unelte/articole de menaj, mobilier de interior/exterior/stradă, articole pentru hoteluri, comunități, organisme publice, canale de distribuție specializate și de masă.

Proiectele personalizate, cum ar fi imprimarea pe ghivece de plante cu soluții grafice adaptate fiecărui client, pot fi de asemenea create. Actorul numărul 1 în Italia și prezent în 20 de diferite țări, Arca are 90 angajați și acoperă o suprafață de 70.000 m2 cu 27 linii pentru termoformare, injecție și turnare în forme. Producția anuală se ridică la peste 250 milioane de articole, toate certificate conform standardelor ISO 50001, ISO 14001, ISO 9001, BS OHSAS 18001.

Arca a investit în cercetare și continuă îmbunătățirea procesului de producție de peste 40 ani și propune articole moderne, practice, funcționale care să îndeplinească pe deplin cerințele clienților, cu o preocupare deosebită pentru mediu. Arca combină o concentrare profundă asupra calității atât a materialelor cât și a proceselor cu tehnologie, design elegant și durabilitate ecologocă. Obiectivul companiei Arca constă în oferirea produselor de calitate superioară pentru toate utilizările, de la decorare până la cultivarea de plante.

Etape de dezvoltare ale ARCA 

  • anii 1970 - înființarea companiei ARCA.
  • anii 1980 - compania și-a dezvoltat și extins aria de producție, gama de produse și rețeaua de vânzări.
  • anii 1990 - ARCA a inaugurat noul sediu central, noul showroom, noua zonă destinată proiectărilor tehnologice, un nou depozit facil și o zonă logistică. Gama Smilcotto este creată.
  • anii 2000 - gama Anticotto este lansată. Noi soluții, noi tehnologii pentru legume, flori și plante pepiniere sunt proiectate și create.
  • în prezent - noua gamă Luce este creată. Gama este destinată inovării și design-ului. Managerii pentru funcțiile cheie se alătură acum afacerii administrată de familie.

Eco sustenabilitate

Experiența acumulată de Arca este evidențiată în fiecare produs. În zilele noastre, compania este chiar mai preocupată de respectul pentru mediul înconjurător, pentru un viitor ecologic durabil și de răspândirea culturii eco. Etica în relațiile companiei atât în interiorul acesteia cât și în exterior, atenția acordată colegilor de muncă, oferă produse Arca cu valoare adăgată intangibilă, dar foarte prețioasă.

 

Investiții în mașinării cu emisii scăzute de CO2 și salvare de energie

 

Împachetare în celuloză regenerată 

 

 

Trasabilitatea și reciclarea a 100% din deșeuri de producție reciclate

 

 

Selecția furnizorilor conștiincioși pentru mediul înconjurător 

 

 

Proiectarea și realizarea matrițelor proprii

 

 

Reducerea la minim a deșeurilor și resturilor rezultate din producție 

 

 

Achiziția și utilizarea de materiale certificate

 

 

Materii prime fără metale grele și preamestecuri 

 

 

Ghivece și containere 100% reciclabile

 

 

Sprijinirea evenimentelor care au ca scop promovarea și împărtășirea culturii ecologice și   a biodiversității 

 

 

Proiecte de instruire cu școli

 

 

Bunăstarea angajaților și instruirea profesională a acestora

 

Ca o parte a politicii corporate și a preocupării  legate de eco sustenabilitate, culorile care rulează cel mai repede din gamele Similcotto clasic și Similcotto modern sunt făcute acum din materiale plastice 100% reciclate, selectate și garantate, care în schimb sunt de asemenea 100% reciclabile.

Acest lucru  permite companiei să garanteze un impact mai scăzut asupra mediului, între timp ce menține aceleași caracteristici de design și calități funcționale a gamelor care au făcut istoria ARCA pe piață.

Scopul companiei ARCA este de a converti progresiv toate liniile de producție la utilizarea de plastic reciclat.

ARCA Garden & Hobby

Întotdeauna în perspectivă pentru ultimele tendințe, ARCA a conceput linii de produse care să satisfacă toate cerințele pasionaților de grădinărit și de bricolaj,
fiind totodată perfectă pentru decorarea interioară și exterioară. Soluții complete pentru fiecare țintă.

Firma Morami SRL este unic importator și distribuitor în România a produselor firmei ARCA