Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:
Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

FRANCHI SEMENTI - Seminte de legume, plante aromatice si flori

POVESTEA
După mai bine de un secol de activitate desfășurată conform tradițiilor din agricultura epocii, abia în 1920, sub impulsul profesional al lui Giovanni Franchi, susținut fiind de fiul său, Pietro, Cavaler al Ordinului de Merit al Muncii în Agricultură, începe producția de semințe atent selecționate, la o scală industrială, într-un nou sediu, modern, din Bergamo. Apoi, din anii ’30 începe extinderea Franchi Sementi către piețele externe.

                                             GIOVANNI FRANCHI                         PIETRO FRANCHI                         GIOVANNI FRANCHI

FABRICA
Franchi Sementi are hale de producție și depozitare de peste 10.000 metri pătrați, înăuntrul cărora se desfășoară toate operațiunile de producție, ambalare și depozitare, după cum se poate observa în imaginile de mai jos.

BIROURILE, FABRICA SI DEPOZITELE DIN GRASSOBIO

DEPARTAMENTUL DE AMBALARE SI DEPOZITARE

LABORATORUL DE ANALIZE

TÂRGURI ȘI EXPOZIȚII

De-a lungul anilor Franchi Sementi a participat la numeroase târguri expoziționale în toate colțurile lumii.

     GLEE (Birmingham-Marea Britanie)        IBERFLORA (Valencia-Spania)                 IPM (Essen-Germania)

                Los Angeles-SUA                           MY PLANT (Milano-Italia)                 POLAGRA (Poznan-Polonia

                        GAFA (Koln-Germania)                                                   INDAGRA (Bucuresti-Romania)

PUBLICITATE

O colaborare constantă și durabilă cu multe reviste de specialitate dedicate pasionaților în ale horticulturii, grădinăritului si amenajărilor proprii.

Franchi Sementi este mult mai mult decât semințe de legume ambalate; este o poveste a tradiției, a mândriei, a experienței, a calității și a excelenței predate peste șapte generații. Franchi Sementi este o afacere de familie care dureaza de peste 236 ani, iar acest lucru spune multe despre calitatea semintelor si seriozitatea cu care sunt tratati partenerii si clientii companiei.

Franchi Sementi oferă o selecție largă de semințe de legume, plante medicinale și flori, inclusiv un număr din ce în ce mai mare de sămânță certificată organic. Cele mai multe sunt soiuri, care au fost transmise prin generații, datorită gustului lor deosebit. Franchi Sementi oferă semințe din fiecare regiune din Italia, ajutând la păstrarea regionalității bucătăriei italiene. De aceea veți găsi, de exemplu, 17 soiuri de dovlecei verzi - astfel încât fiecare specialitate regională să poată fi servită.

Franchi Sementi furnizeazâ semințe atât grădinarilor amatori cât și fermierilor mici, păstrând în același timp, cele mai înalte standarde profesionale. Fiecare lot de semințe este testat pentru a se asigura că depășește standardele de germinare. Semințele sunt stocate în camere cu climatizare pentru a-și menține viabilitatea. Soiurile sunt cultivate regulat în grădinile de testare din afara depozitului, pentru a fi siguri că sunt corect denumite și conforme cu specificitățile fiecărui soi în parte; fotografia de mai jos prezintă o mică parte a câmpului de testare.

Franchi Sementi cumpără 70% din semințele sale de la fermierii italieni. Un inginer horticultor din companie vizitează fermierii în mod regulat pentru a se asigura că toate culturile de semințe sunt sănătoase și că sunt respectate standardele de calitate.

Pachetele de semințe Franchi Sementi sunt mari și frumoase! Cantitatea de semințe este întotdeauna generoasă, făcându-le foarte valoaroase față de prețul achitat. Pachetele au fotografii color pe față și descrieri în mai multe limbi pe verso. Cel mai important, semințele Franchi cresc plante sănătoase, care vă vor oferi mâncăruri delicioase și flori frumoase.

Firma S.C. Morami S.R.L. incepand cu anul 2018 este unic importator si distribuitor in Romania a companiei FRANCHI SEMENTI.

Cautam colaboratori in toata tara !!!