cont Cos

VIGORPLANT - Amelioratori de sol, fertilizanti organici si substraturi profesionale

Cine este Vigorplant?

Vigorplant Italia a fost fondata in anul 1975 ca o simpla mica afacere de familie, iar acum a adevenit unul din liderii producatorilor de substraturi. Datorita investitiilor continue in tehnologie si inovare, precum si atentiei constante in selectarea materiilor prime, compania a cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimii ani. Astazi, de fapt, compania are o prezenta raspandita in intreaga piata italiana largindu-si activitatea pentru a include o suprafata de 270.000 m2, devenind astfel cea mai mare companie italiana si a treia cea mai mare companie europeana, in ceea ce priveste volumul de vanzari si calitatea produselor sale, precum si in ceea ce priveste varietatea de substraturi pe care le ofera atat pasionatilor de gradinarit cat si profesionistilor deopotriva.

Cresterea continua a Vigorplant a condus la crearea unui nou centru logistic, in scopul de a gestiona mai bine stocarea si transportul produselor, optimizand astfel timpul si spatiul.

Astazi, compania este capabila sa ofere servicii de top specifice activitatii, cu o gama diversa de substraturi profesionale si formule speciale pentru a satisface nevoile specifice a fiecarui client.

Incepand cu anul 1990, centru activitatilor de productie Vigorplant a devenit Fombio, aici fiind locul unde se trimite si se prelucreaza cea mai buna materie prima (turba - sphagnum peat). Aceste materii prime de turba, ce sunt selectate pe baza caracteristicilor lor structurale, sunt clasificate si amestecate cu alte materii prime, impreuna cu ingrasamintele, carbonatii  si alti aditivi, in scopul de a obtine caracteristicile fizice si chimice dorite. Substraturile au fost intotdeauna formulate cu scopul de a satisface nevoile fiecarei specii de plante specifice, pana in punctul in care Vigorplant are acum peste 400 de formulari diferite, fiecare din ele fiind dezvoltate de catre departamentul tehnic de inalta calificare al companiei. Calitatea superba a tuturor produselor Vigorplant este asigurata datorita inspectiilor atente ce se desfasoara de-a lungul intregului lant de productie, de la procesul de achizitii publice pana la ambalajul produsului final.

Aria de productie

  1. Noua unitate de productie pentru substraturile profesionale, cu o productie medie orara de 20.000 de saci
  2. Laboratoarul de cercetare, dezvoltare si inspectie
  3. Depozite de materii prime de pana la 200.000 m2
  4. Depozit acoperit
  5. Suprafete de depozitare a produselor finite de pana la 60.000 paleti
  6. Benzi de asteptare pentru incarcare si descarcare de pana la peste 100 camioane/zi
  7. Birouri de vanzari si logistica
  8. Unitate de productie a substraturilor hobby pentru gradinarit
  9. Birourile de management

Incepand cu anul 2015, luna martie, produsele Vigorplant ( www.vigorplant.it ) vor fi prezente si in Romania, prin intermediul firmei noastre, Morami S.R.L., in calitate de unic importator si distribuitor. Cu aceasta ocazie, atat cultivatori profesionisti cat si amatorii in ale gradinaritului, cei care doresc sa-si ingrijeasca gradina de langa casa, au posibilitatea sa folosesca produsele Vigorplant, produse ce se remarca prin calitatea excelenta si indeosebi prin pretul acestora, raportat la calitatea lor.

Cautam colaboratori in toata tara !!!

Game de produse

Gamele de produse Vigorplant acopera o varietate larga de produse de la substraturi universale, substraturi dedicate, fertilizanti organici, amelioratori de sol pana la elemente decorative de diverse. De asemenea ele sunt structurate in functie de compozitie, calitate si confort, fiind potrivite atat pentru cei ce doresc doar un substrat simplu universal, care sa-i ajute sa-si imbunatateasca structura solului cat si pentru cei mai pretentiosi gradinari, care-si doresc un substrat complet, de cea mai inalta calitate care sa-i satisfaca deplin in munca lor de gradinarit.

Nu sunt produse in aceasta categorie!