Autentificare Cosul meu
Noutati
 
Produsele noastre:

Articole pentru horticultura - STOCKER

Folii profesionale de polietilena pentru agricultura - POLITIV

Plase si tesaturi pentru agricultura - ARRIGONI

Agrotextile - BEAULIEU Technical Textiles

Folie microporoasa HORTIAGRYL - PFNonwovens

Ingrasaminte chimice FITOFERT

Ingrasaminte chimice ADFERT

Ghivece si tavite de productie ARCA

VIGORPLANT - Amelioratori de sol, fertilizanti organici si substraturi profesionale

Arpagic, ceapa esalota si usturoi - FRANCHI SEMENTI

Seminte profesionale de legume

Seminte semi profesionale - Franchi Sementi

Seminte de legume - gama semi-profesionala

Seminte profesionale de gazon si trifoi ornamental Franchi Sementi

Seminte profesionale de gazon - Landscaper Pro

Ingrasaminte profesionale pentru gazon - Landscaper Pro

Ingrasaminte organice, organo-minerale si minerale

Ingrasaminte profesionale pentru flori si plante ornamentale - Osmocote

Alte ingrasaminte solubile pentru fertirigare

Biostimulatori, bioregulatori si corectori de microelemente

Pesticide

Arcade tunel

Alte materiale pentru mulcirea solului si accesorii

Agenti de umbrire a serelor si solariilor

Echipamente si accesorii irigare

Solutii pentru sustinerea plantelor

Alte ghivece, placi alveolare, tavite

Produse pentru culturi biologice

Accesorii horticultura

Instrumente de masurat

Viziteaza magazinul Morami.ro pe ShopMania

Plase si tesaturi pentru agricultura - ARRIGONI

ARRIGONI PRODUCE CU MANDRIE PLASE SI TESATURI FOARTE REZISTENTE SI CU DURATA LUNGA DE UTILIZARE

Grupul ARRIGONI este in sectorul tehnic textil incepand cu 1936. In 1959 a inceput productia de plase din polietilena. Are 50 de ani de experienta in domeniul plaselor de protectie.

In Italia are 2 locatii unde isi desfasoara activitatea: Uggiate Trevano (Como) si Putignano (Bari). Suprafata ocupata este de 22.000 m2, dar intreaga suprafata a celor doua locatii are 60.000 m2.

Capacitatea de productie este de mai mult de 3.500 tone/an de plase, ce echivaleaza cu 50 milioane de m2 (5.000 hectare), de greutate medie.

Intreaga gama de plase si tesaturi produse de grupul Arrigoni include de asemenea accesorii si alte articole ce sunt produse de companii importante, acestea fiind intotdeauna testate in laboratoarele sale.

ARRIGONI - in colaborare cu universitati si centre de cercetare - inoveaza in mod constant si imbunatateste produsele sale fiind preocupati de performanta, durabilitate si impactul lor asupra mediului.

Echipa Arrigoni este calificata, informata si competenta. Este caracterizata prin pasiune si imboldul inovatiei; se dedica calitatii si fiabilitatii produselor, o energie plina de talent.

Grupul este solid din punct de vedere financiar; echipamentele de extrudare si tesut sunt in avangarda tehnologiei.

ARRIGONI este prezenta in 50 de tari din intreaga lume, datorita distribuitorilor sai.

Incepand cu 2015, ARRIGONI este prezenta pe piata si in Romania prin interemdiul firmei noastre SC MORAMI SRL, in calitate de unic importator si distribuitor.

Astfel, producatorii si investitorii din agricultura din Romania au posibilitatea de acum sa folosesca si sa testeze mult mai usor plasele si tesaturile ARRIGONI pe care clientii din intreaga lume le cunosc si le folosesc cu cea mai mare incredere.

Gama ARRIGONI cuprinde 3 divizii:

  • AGROTEXTILE - plase pentru agricultura (agricultura profesionala) si gradinarit, urbanism - ECO GARDEN
  • TEXTILE - plase pentru uz tehnic (constructii si industrie)
  • TEXTILE INTELIGENTE  - plase pentru utilizare diversa (aplicatii inteligente si sport)

Divizia AGROTEXTILE ofera plase forate rezistente si cu utilizare de lunga durata pentru controlul climatic si biologic al culturilor precum si diverse plase utile: protectie contra pasarilor, grindinei, vantului, soarelui, inghetului, insectelor, buruienilor, plase pentru suportul plantelor cataratoare si agryl. Gama de gradinarit, urbanism (Eco Garden) se alatura gamei profesionale.

Divizia TEXTILE se refera la diferite aplicatii:

Industrie - plase pentru uz tehnic. Principala aplicatie a plaselor este in domeniul producerii de placi facute din tesaturi tehnice in mai multe straturi

Cladiri - plase pentru protectia si siguranta pe santier: plase pentru delimitarea schelelor, plase pentru siguranta, plase pentru siguranta trasporturilor de marfa, pentru tencuiala.

Divizia TEXTILE INTELIGENTE include aplicatii "inteligente" ale plaselor (evenimente, eclipsare, foisoare, parcare, vele) si sport.

Misiunea:

  • excelenta in calitate: producerea de plase foarte rezistente si cu durata mare de utilizare avand caracteristici tehnice mai mari decat media pietei;
  • efort continuu si atentie la seviciu oferit;
  • cercetare si dezvoltare: abilitatea de a cauta si de a face modificarile necesare si de a imbunatatii atat in interior cat si in exterior (universitati, clienti, furnizori);
  • relatii: transparenta in gestionarea relatiilor, atentie fata de angajati si fata de dezvoltarea lor profesionala; dialog strans cu clinetii pentru a "rezolva" problemele in cazul in care apar.

LABORATOR DE CERCETARE SI CALITATE

Arrigoni are o experienta puternica in realizarea de plase de protectie instalate in medii climatice dificile. Laboratorul ARRIGONI este dotat cu mijloace de masurare si testare din cele mai moderne pentru a asigura clientul ca primeste un produs certificat de inalta calitate si cu durata lunga de utilizare.

Echipamentele din laboratorul ARRIGONI include:

Tester pentru accelerarea intemperiilor: permite simularea comportamentului tesaturilor de-a lungul anilor si ofera informatii precise cu privire la efectul radiatiilor UV asupra produsului final;

Camera climatica: poate crea conditii climatice extreme prin controlarea temperaturii si umiditatii: intervalul de temperaturi incepe de la -40ºC la + 180ºC fiind legat de umiditatea temperaturii cuprinsa intre 10% si 95%.

Aceasta permite studiul efectelor asupra plaselor expuse la medii climatice dure;

Dinamometru digital: permite efectuarea a diferite tipuri de teste asupra proprietatilor mecanice ale tesaturilor si firelor;

Permeabilitatea fata de aer a tesaturilor: dispozitivul masoara cantitatea de aer care traverseaza perpendicular proba testata;

IFM Meter: masoara fluiditatea granulelor

Luxometru in camera obscura: masoara puterea umbririi